BEADYOURSCORE maakt tellen leuker

Retourneren

Je hebt het recht de aankoop binnen 14 dagen te retourneren, zie ook onze Algemene Voorwaarden, artikel 6. Ben je niet tevreden over de kwaliteit of wil je om een andere reden afzien van de aankoop, laat het ons weten.

Het retourrecht geldt niet voor specifiek op bestelling gemaakte scoretellers, zie artikel 10 lid 7 van de Algemene Voorwaarden.


Retourstrikje

Let op, alle scoretellers zijn voorzien van een retourstrikje. Wij vragen je dit NIET te verwijderen voordat je zeker weet dat je het product wilt houden. Je kunt het strikje omhoog schuiven om de scoreteller te proberen. Zie de foto's.


Retour aanmelden

Je kunt tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling een retour verzoek bij ons aanmelden. Stuur ons bij voorkeur het formulier herroeping of een email naar info@beadyourscore.nl of gebruik het contact formulier op de pagina 'retourneren'.

Wij ontvangen het product graag binnen 14 dagen na aanmelding in goede staat retour. Verpak het product net zoals wij met een beetje liefde en aandacht. En gebruik de originele verpakking. Nogmaals, zorg ervoor dat het retourstrikje niet verwijderd is.

Je ontvangt het factuurbedrag binnen 14 dagen na het ontvangen van de retourzending op je bankrekening terug.


Retourkosten
Is er iets mis met de producten die je wilt retourneren? Dan betalen wij de kosten van de retour zending. Retourneer je het product om persoonlijke redenen, dan komen de retourkosten voor jouw rekening.